© SS

6 manieren om hetzelfde bikinitopje te dragen

Kans is groot dat ook vandaag je bikini nog een keer uit de kast mag. Is het een triangelmodel? Denk dan out of the box en draag het bovenstukje eens op een totaal andere manier. Verandert meteen je volledige strandlook. Ook handig: draag het bikinitopje als beha, dan heb je meteen het geknipte model voor onder die zomerjurk met ietwat ‘moeilijke’ uitsnijdingen.

Foto: blog.cleavitz.com

1. Ronde halsKnoop de bandjes die je normaal in je hals knoopt, nu op je rug. Je rugbandjes gaan dan weer om je hals.

2. HalterDe ‘gewone’ manier.

3. Kris-krasAl iets moeilijker. Draai het topje eerst om en schuif de cups richting de uiteinden van de rugbandjes. In het midden (dus tussen de twee cups) verschijnt nu het nieuwe halsbandje (zonder knoopje). Knoop de rugbandjes vast op je rug. De tweede set bandjes (meestal breder) kruis je eerst vooraan en knoop je daarna achteraan vast.

4. GekruistDraai het topje om. Knoop de halsbandjes op je rug. De rugbandjes knoop je om je hals, nadat je ze hebt gekruist.

5. BandeauKnoop de bredere halsbandjes vast op je rug. De rugbandjes knoop je vooraan vast – zo vormen ze een gaatje.

6. Bandeau halterEen variatie op de bandeau: knoop opnieuw de bredere halsbandjes vast op je rug. De rugbandjes knoop je eerst vooraan vast, daarna knoop je ze nog een keer om je hals.

Nog inspiratie nodig?In dit Youtube-filmpje toont een meisje hoe ze wel 17 verschillende topjes maakt uit één bovenstuk.

NIET TE MISSEN