© ss

Meisje (5) gedood door steur die in boot springt

Een vijfjarig meisje is afgelopen donderdag gedood door een steur die in haar boot was gesprongen. Bij het incident, dat zich voordeed in de Amerikaanse staat Florida, geraakten ook haar moeder en haar broer gewond.

nadb

Jaylon Rippy (5) overleefde het incident niet. Haar moeder Tanya Faye (31) en haar broertje Trevor (9) werden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Zij zullen allebei plastische chirurgie moeten ondergaan.

Bij een gelijkaardig incident geraakten ook vrijdag twee volwassenen gewond. Het afgelopen jaar werden al vier mensen verwond door een steur op de Suwannee rivier. Dit is echter het eerste dodelijke incident. De Florida Fish and Wildlife Conservation Commission (FWC) waarschuwt: ‘Door het lage waterpeil in de rivieren zien we dat de steuren vaker springen. We raden iedereen aan om voorzichtig te zijn en zeker ook reddingsvesten te dragen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.