Jetairfly vliegt in de winter van Antwerpen naar Rome

Foto: BELGA

Jetairfly vliegt in de winter van Antwerpen naar Rome

Print
Deurne -

Jetairfly gaat vanaf de herfstvakantie drie keer per week vanuit Oostende en Antwerpen naar Rome vliegen. Daarnaast wordt de capaciteit op Florida verhoogd. Dat bleek woensdag bij de voorstelling van de wintercatalogus van Jetair. In het aanbod van de touroperator blijft plaats voor Tunesië, maar die reizen kunnen enkel plaatsvinden als het reisadvies verandert.

Jetairfly zet zijn nieuwe zomerroutes vanuit Antwerpen en Oostende volgende winter voort. Voor het eerst zal de luchtvaartmaatschappij dus in de winter van op beide regionale luchthavens naar Barcelona vliegen. De nieuwe vluchten naar Rome gaan naar de luchthaven van Fiumicino, telkens op maandag, donderdag en zaterdag. Andere bestemmingen zijn Alicante, Malaga, Tenerife en Gran Canaria vanuit Oostende en Malaga, Alicante en Berlijn vanuit Antwerpen.

Vanuit Brussel verhoogt Jetairfly dan weer de capaciteit op Florida, in de Verenigde Staten, met een derde. Tot nu toe gebeurden die vluchten in samenwerking met de Nederlandse zustermaatschappij Arkefly, maar vanaf de herfstvakantie voert Jetairfly ze zelf uit. Op zaterdag is er de rechtstreekse verbinding Brussel-Miami-Brussel, en op dinsdag Brussel-Sandford-Miami-Brussel. Wie een rondreis doet vanuit Orlando naar Miami kan daardoor twee keer rechtstreeks vliegen.

In de Jetair-wintercatalogus is er plaats voor Tunesië, dat na de aanslag in Sousse nochtans een negatief reisadvies kreeg van Buitenlandse Zaken. “We hopen dat we Tunesië opnieuw kunnen aanbieden”, zegt Jetair-woordvoerder Hans Vanhaelemeesch. “In de winter is dat geen topbestemming, maar wel een vaste waarde.” Klanten kunnen boeken, maar er zal pas gereisd worden als het reisadvies is bijgesteld. Klanten zullen daar volgens de woordvoerder op tijd van op de hoogte gebracht worden en indien nodig kan een alternatief geregeld worden.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio