Tour in Antwerpen

Muziek, bier en kinderen fleuren Boechoutse Tourdoortocht op

Foto: gva

Muziek, bier en kinderen fleuren Boechoutse Tourdoortocht op

Print
Boechout - De doortocht van de Ronde van Frankrijk wordt ongetwijfeld een echt dorpsfeest. We zetten de belangrijkste evenementen op een rij.

Ter hoogte van garage Lodewijckx staat er, naast een groot springkasteel voor de kleinsten, ook een kraam met hapjes en drankjes. Warre, de orgelman zorgt voor de muzikale omlijsting. Hobbybierbrouwers Inglorious Quad verkoopt zelf gebrouwen streekbier. Wie geïnteresseerd is in gehaakte fietsatributen moet zeker eens een kijkje nemen bij Leen Braem langs het parcours.

ZVK Hove united opent een openluchtcafé. Bacwalde fietsclub plaatst op 3 locaties biertentjes. In de tent van Merli-fun kan je iets drinken. Kinderen kunnen zich amuseren op het springkasteel. De scouts van Boechout maken een toog waar ze drank en snacks verkopen. 

In rust-en verzorgingscentrum worden de bewoners extra verwend. Alle mannen mogen er plaatsnemen in een VIP-loge om de koers te volgen.

Bacwalde stelt een groot scherm op waar je, na de doortocht van de renners in Boechout, het verdere verloop van de koers kan volgen. Er is ook een tentoonstelling over de Ronde. 

info: tourdefrance@boechout.be of 03/460 06 11