Opmaak van masterplan 'Huis Vrije Tijd' goedgekeurd

Print
Willebroek - De gemeente gaat een ontwerper aanstellen voor de opmaak van een masterplan voor het Huis van de Vrije Tijd en heeft de begeleiding van fase 1 van de uitvoering goedgekeurd.

In de meerjarenplanning en het bestuursakkoord is het realiseren van het zogenaamde 'Huis van het Vrije Tijd' in het oud gemeentehuis opgenomen. Bedoeling is de verschillende vrijetijdsdiensten om te vormen tot een vrijetijdsloket. In datzelfde bestuursakkoord is ook de realisatie van een nieuw sportpark De Schalk en de voetbalinfrastructuur voorzien. Voorts willen ze de bibliotheek ombouwen tot een belevingsbibliotheek.

Bovenstaande projecten zijn samengevoegd tot een groter geheel, het project “Huis van de Vrije Tijd”. "Binnen dit project zal de volledige dienstverlening met het oog op de vrijetijdsbeleving, alsook het hieraan gekoppelde patrimonium, onder de loep genomen worden. Op deze wijze kan er een globale visie, onder meer aan de hand van een masterplan, gevormd worden", zegt burgemeester Eddy Bevers.

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen – editie Mechelen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio