Boom Feest met Günther Neefs en houdt eerste Vespa Tour

Print
Boom - Boom Feest! wordt naar aanleiding van de Vlaamse feestdag op zaterdag 11 juli met muziek en animatie gevierd. Die dag heeft ook de eerste Boom Vespa Tour plaats.

De gemeente Boom organiseert ook dit jaar Boom Feest! Naar aanleiding van de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap is, zaterdag 11 juli, vanaf 15u een Volksfeest op de Heldenplaats voorzien. 

Van 15u tot 18u en van 19u tot 22u brengt DJ Joey een set zomerse deuntjes, met ook Vlaamse klassiekers. Tussen 18u en 19u komt Günther Neefs, in het gezelschap van een vierkoppige band, zijn grootste Nederlandstalige hits brengen; Voor een drankje en een hapje kan u terecht in de zomerbar of het Booms frituur.

Eveneens op 11 juli wordt de eerste Boom Vespa Tour georganiseerd. De Vespa's vertrekken om 10 u op de Heldenplaats voor een vier uur durende roadtrip. Een klein hapje ’s middags en een stevige maaltijd ’s avonds is voorzien. Ook een leuk gadget ontbreekt niet.  Inschrijven kost 5 euro via vespa@boom.be. Het aantal plaatsen is beperkt tot maximaal 50.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio