Neefjes Michael Jackson maken comeback

Celebs

Neefjes Michael Jackson maken comeback

Print
De drie neefjes van Michael Jackson, die midden de jaren negentig furore maakten met hun boyband 3T, zijn klaar om hun zangcarrière nieuw leven in te blazen. Met dezelfde groepsnaam werken ze aan een heuse comeback die destijds werd uitgesteld door de plotse dood van The King of Pop. Dat meldt de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

De drie zonen van Tito Jackson zijn inmiddels volwassen mannen geworden. Taj is 41 jaar, TJ mocht 39 kaarsjes uitblazen en Taryll, de jongste van de drie, is inmiddels ook al 36. De drie planden hun muzikale comeback al in 2009, maar die ging uiteindelijk niet door omdat hun wereldberoemde nonkel en grote voorbeeld in dat jaar plots stierf. De voorbije zes jaar heeft TJ, voogd van Michael Jackson zijn kinderen, zich over Paris, Prince en Blanket ontfermd.

Vandaag voelen de drie broers zich sterk en klaar voor de uitgestelde terugkeer naar de showbizz, zo zeiden ze zelf in een interview naar aanleiding van de Foute Party op het Nederlandse Q-music. Elf jaar na hun laatste album Identity werken ze aan een nieuwe plaat waarop de invloeden van nonkel Jackson en de Beegees te horen zijn. Het album zou eind 2015 in de rekken liggen. Erna vertrekken de drie heren op tournee.

NIET TE MISSEN