© Photo News

Dries en Guus starten nieuwe pop-up boven discotheek Versuz

Dries en Guus, de winnaars van het VTM-programma ‘Mijn pop-uprestaurant’, starten met een nieuwe zaak in Hasselt. Midden juli openen ze boven discotheek Versuz een nieuw pop-uprestaurant, waarin ze grill-gerechten zullen serveren. In het najaar zullen ze - ook tijdelijk - hun restaurant verhuizen naar Kasteel Pietersheim in Lanaken.

skn

Vlak nadat het restaurant Asparaguus tot winnaar van het tv-programma was uitgeroepen, werd er al druk gespeculeerd over de toekomstplannen van kok Guus en maître Dries. Na een deugddoende vakantie bezochten ze meerdere locaties om een nieuw restaurant te kunnen openen. Daarbij was het hun voorkeur om in Hasselt te blijven, de stad waar ze met hun pop-uprestaurant het grote publiek wisten te overtuigen.

Dat zal nu op korte termijn gebeuren. Boven de populaire Hasseltse discotheek Versuz zullen ze vanaf half juli voor drie maanden een nieuw pop-uprestaurant openen. Het concept dat Guus en Dries er zullen lanceren, staat in het teken van grill-gerechten. Een aanbod dat complementair is met het al bestaande Italiaanse restaurant Crudo, dat zich op dezelfde locatie bevindt.

Als de deuren van dit nieuwe pop-uprestaurant in oktober sluiten, plannen Dries en Guus een nieuwe break van zowat een maand. Daarna verhuizen ze naar het prestigieuze Kasteel Pietersheim in Lanaken, waar ze eveneens een tijdelijk restaurant zullen openen.

NIET TE MISSEN