Vrouw verliest trouwring tijdens Reuzenbezoek maar vindt hem terug na oproep in GvA

Orpha Verschelden, hier met de ring van haar man John op de schouder, heeft weldra haar ring terug. Foto: Carlo Coppejans

Vrouw verliest trouwring tijdens Reuzenbezoek maar vindt hem terug na oproep in GvA

Print
Herenthout / Hamme / Moerzeke -

Alweer een relationeel drama de wereld uit. Dankzij Gazet van Antwerpen belandt opnieuw een kwijtgespeelde trouwring aan de juiste vinger. Orpha Verschelden uit Hamme droeg haar ring 42 jaar tot ze hem tijdens de Reuzenparade in Antwerpen verloor.

Antwerpen lijkt wel ringland. Op hetzelfde moment vonden - los van elkaar - twee Kempenaars een trouwring tussen de Antwerpse kasseien. De ring die de vijfjarige Lene uit Vorselaar vond, is ondertussen terecht. En ook de vondst van Guy Croonen en Rose-Marie Van Looy kent een goede afloop.

“Guy en Rose-Marie vonden mijn trouwring. Ik ben zo blij dat er nog eerlijke mensen bestaan”, glundert Orpha Verschelden. De dame uit Hamme is al 42 jaar gelukkig getrouwd met John Van Houte. Ook toen ze in Antwerpen haar ring verloor, zat er geen haar in de boter. “Nee, John was zeker niet boos. Al waren we er allebei wel wat van aangedaan. Tenslotte draag ik die ring al heel mijn huwelijk. Al ben ik tegenwoordig een beetje zwaarder dan op mijn trouwdag (lacht). Daarom had ik de ring verhuisd naar mijn pink, waar hij eerlijk gezegd wel wat los zat. We waren naar de reuzen wezen kijken met onze kleinkinderen. Ik moest ze vaak oppakken zodat ze alles goed konden zien. Zo moet de ring van mijn hand zijn gesukkeld. Ik voelde het alleszins niet. Pas toen we ’s avonds thuiskwamen, stelde ik vast dat hij weg was.”

Volgende week passeren Orpha en John in Herenthout om de ring op te pikken. “De Tour rijdt dan door de Kempen. We maken er een gezellige daguitstap van. En nee, ik ga mijn ring niet meteen dragen tijdens de koers. Ik laat hem eerst versmallen”, garandeert Orpha.

Lees ook:Ene ring terecht, andere zoek

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio