100 Digidak vrijwilligers weer up to date na Vormingsdag in Malle

Alle vrijwilligers van Digidak, mandatarissen van lokale overheden en medewerkers van SPK Foto: Digidak

100 Digidak vrijwilligers weer up to date na Vormingsdag in Malle

Print
Geel - 100 enthousiaste Digidak vrijwilligers kregen op hun jaarlijkse vormingsdag uit eerste hand te horen wat de nieuwe Windows 10 allemaal zal brengen en gingen er zelf mee aan de slag in een workshop zodat ze goed voorbereid zijn tegen dat Windows 10 officieel beschikbaar wordt.

Het centrale thema van de vormingsdag in Malle Op weg naar een slimmere samenleving werd verder toegelicht in presentaties over de nieuwste digitale trends en hoe u die kan blijven volgen, over aangepaste leervormen en hoe u met de nieuwe sociale media kan omgaan. Een grote meerwaarde was ook het kunnen bijleren van en met elkaar, waardoor er na de zomer weer fris kan opgestart worden met de initiaties in de 50 openbare computerruimtes in de Kempen.

Digidak is een methodiek om via kleinschalige en laagdrempelige openbare computerruimten mensen - in het bijzonder kansengroepen - te laten kennismaken met de mogelijkheden van computers, tablets, internet en de nieuwe media. Digidak is een initiatief van SPK vzw (Strategische Projectenorganisatie Kempen).
 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio