De Zandstuiver opnieuw open met zuiders terras

Hendrik en Ali zijn er klaar voor. Foto: Theo Derkinderen

De Zandstuiver opnieuw open met zuiders terras

Print
Bornem -

Café-taverne De Zandstuiver in Branst stond enkele maanden leeg, maar morgen - woensdag - opent de zaak opnieuw. Uitbaters Hendrik en Ali fristen het interieur helemaal op en bouwden ook een zuiders terras.

De nieuwe uitbaters van De Zandstuiver zijn Hendrik Cleymans (66) en Ali Sokutiyan (38). Vooral Hendrik is een bekend gezicht in de regio. Jarenlang was hij het gezicht van Kafeemangee in het centrum van Bornem.

“Hoewel ik al een pensioengerechtigde leeftijd heb bereikt, wou ik toch nog iets doen in de horeca. Niet meer de hele dag in een restaurant staan maar mee een gezellig café uitbaten waar mensen ook een kleine hap kunnen eten. De horeca is mijn leven. Ik kan niet zonder de mensen rondom mij”, zegt Hendrik.

“En met Ali vond ik een ideale partner om in dit verhaal te stappen. Hij heeft eigenlijk nog geen ervaring in de horeca maar bruist wel van de energie om de Zandstuiver nieuw leven in te blazen.”

De voorbije anderhalve maand werkten Ali en Hendrik bijna dag en nacht in hun zaak. Alles is opnieuw geverfd en er komen ook een olijfboom, palmboom en druivelaar op het terras. “Om een uniek zomergevoel te krijgen”, zeggen de twee.

 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio