Franky doet nieuwe bom barsten in 'Thuis'

Foto: één

Franky doet nieuwe bom barsten in 'Thuis'

Print
Of er iemand ging sterven, wat er met Luc zou gebeuren en wat er fout zou lopen op het jubileumfeest van Frank en Simonneke. Die vragen hielden de 'Thuis'-fans de laatste weken bezig, in aanloop naar de seizoensfinale van vrijdag. Maar de aflevering van woensdagavond bleek een nóg grotere verrassing in petto te hebben: Franky wil vrouw worden.

“Dat jij daar zo lang mee hebt moeten rondlopen”, zei Yvette dinsdagavond nog tegen haar kleinzoon Franky en daarna volgde de aftiteling. Wáármee Franky al die tijd had moeten rondlopen, bleef maar één dag een mysterie: Franky, die enkele jaren geleden uit de kast kwam en intussen trouwde met Tibo, wil vrouw worden.

Woensdagavond zag Franky zijn ouders Frank en Simonne voor het eerst in heel lang terug. Franky had zijn ouders nog niet verteld had dat hij intussen gescheiden is van Tibo, maar dat was niet het grootste nieuws dat hij te melden had.

“Ik moet jullie iets vertellen, iets wat al lang speelt. Ik ben tot het besef gekomen dat ik me nooit echt goed gevoeld heb in mijn vel. Omdat ik me nooit echt man heb gevoeld, omdat ik me meer vrouw voel. Ik ben al een tijdje geleden begonnen met een hormonenkuur, over een paar maanden ben ik een vrouw.”

Een schamper lachje van Frank volgde, maar al snel besefte hij de ernst. “Je bent er toch mee aan het rammelen? Stop met die zever. Eerst homo, nu dees. Zet dat maar snel uit je kop, of je bent mijn zoon niet meer.”

MEEST RECENT