Nog veel tickets verkrijgbaar voor Zomer van Antwerpen

Sommigen waren er vrijdagavond al, met tent en slaapzak. Om 7u zaterdagochtend stonden 800 mensen in de rij. Foto: Dirk Van de Velde

Nog veel tickets verkrijgbaar voor Zomer van Antwerpen

Print
Antwerpen -

Behalve de voorstelling De Val van A met Warre Borgmans zijn er nog van alle voorstellingen van de Zomer van Antwerpen tickets te koop. De onlineverkoop start vandaag.

Dit weekend zijn 37.000 tickets verkocht. “Het is een oude stadsmythe dat de voorstellingen van de Zomer van Antwerpen altijd meteen zijn uitverkocht”, zegt Patrick De Groote van de Zomer. “Niet dus: omdat de meeste voorstellingen zeer lang lopen, zijn er nog veel tickets beschikbaar. En al zeker van de circusvoorstellingen waarop we dit jaar vooral hebben ingezet.”

De Val van A, een vertelling over 1914 door Warre Borgmans, was meteen uitverkocht. “Omdat het kort loopt”, zegt Patrick De Groote. “Ook de voorstellingen met een kleine capaciteit lopen snel vol. Kamyon van Michael De Cock bijvoorbeeld wordt gespeeld in de laadbak van een vrachtwagen en daar kunnen maar veertig mensen in. Hoewel Kamyon tot drie keer per dag speelt, gaat dit toch zeer snel.”

www.zva.be

.

Nu in het nieuws