Stromae annuleert concerten “door gezondheidsredenen”

Foto: Photo News

Stromae annuleert concerten “door gezondheidsredenen”

Print

Nadat Stromae eerder deze week een concert in Congo afzegde, heeft de Belgische artiest nu al zijn shows tot 2 augustus geannuleerd. “Om gezondheidsredenen”, klinkt het bij zijn entourage.

Na de annulatie van het concert in Congo werd Stromae onderworpen aan een grondige medische controle. “Daaruit is gebleken dat hij ernstige bijwerkingen vertoont van een preventieve behandeling tegen malaria”, klinkt het bij zijn management. “Stromae werd meteen opgenomen in het ziekenhuis en zal enkele weken moeten opgevolgd worden. Omwille van zijn gezondheidstoestand zal hij voorlopig geen activiteiten kunnen uitvoeren.”

Stromae zal zeker tot 2 augustus buiten strijd zijn. Dat betekent dat 9 internationale shows in het water vallen. Het gaat om optredens in Rwanda , Groot-Brittannië, Italië, Portugal, Zwitserland, Italië, Spanje, Canada en in het Amerikaanse Chicago. “We bieden onze verontschuldigingen aan bij de fans en de concertpromotoren. Voorlopig kunnen we nog geen data voor nieuwe concerten aankondigen”, klinkt het nog.

.

Nu in het nieuws