‘Full House’-ster John Stamos weer op vrije voeten

Foto: pn

Celebs

‘Full House’-ster John Stamos weer op vrije voeten

Print
De 51-jarige acteur John Stamos werd vrijdagavond betrapt terwijl hij stomdronken met de auto reed. Hij werd opgepakt door de politie en moest zelfs even naar het ziekenhuis. Inmiddels is hij weer thuis. Dat schrijft de ster zelf op Twitter.

John Stamos, ook bekend als ‘Uncle Jesse’ uit de tv-reeks ‘Full House’, werd vrijdagavond dronken betrapt achter het stuur van zijn zilveren Mercedes in Beverly Hills. De lokale politie arresteerde hem en verwittigde de hulpdiensten. Stamos was er zo erg aan toe dat hij een nacht in het ziekenhuis moest doorbrengen. Inmiddels is hij gezond en wel thuis. Via Twitter bedankt hij het ziekenhuispersoneel voor hun goede zorgen. Op elf september moet de acteur in Los Angeles voor de rechtbank verschijnen.

Het is niet de eerste keer dat Stamos, die binnenkort te zien is in het nieuwe ‘Fuller House’, dronken is in het openbaar. In 2007 verscheen hij in een Australisch programma nadat hij enkele glaasjes te veel op had. Hij schreef zijn vreemde gedrag toen toe aan een jetlag en slaapmiddelen, maar later bekende hij dat hij wel degelijk dronken was.

NIET TE MISSEN