‘Sherlock Holmes’ voor de eerste keer vader

Celebs

‘Sherlock Holmes’ voor de eerste keer vader

Print
De Britse ‘Sherlock’-acteur Benedict Cumberbatch (38) is voor de eerste keer papa geworden. De ster en zijn vrouw Sophie Hunter (37) verwelkomden op zaterdag een zoontje.

‘Benedict Cumberbatch en Sophie Hunter kondigen blij de komst van hun zoontje aan’, zegt een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaans tijdschrift People. ‘We willen aan iedereen vragen om de privacy van het koppel de komende weken te respecteren’, zei hij er nog bij. Meer details over het kindje, zoals de naam, zijn nog niet bekend. Eén ding is wel zeker: een week na de geboorte mag de acteur zijn eerste Vaderdag vieren. De feestelijke dag valt in Groot-Brittannië op 21 juni.

Cumberbatch en Hunter leerden elkaar kennen in 2009 tijdens de opnames van hun film ‘Burlesque Fairytales’. Afgelopen zomer zou de vonk zijn overgeslagen. Het paar kondigde hun huwelijk in november 2014 aan op traditionele wijze. In de rubriek ‘Verwachte Huwelijken’ in de Britse krant The Times stond letterlijk: ‘Benedictus, zoon van Wanda en Timothy Cumberbatch uit Londen, en Sophie, dochter van Katherine Hunter van Edinburgh en Charles Hunter uit Londen, kondigen hun verloving aan. De twee zijn op Valentijnsdag getrouwd op the Isle of Wight.

NIET TE MISSEN