© BELGA

Antwerp jaagt op Steve Colpaert (Zulte Waregem)

Dat nieuwbakken Antwerpbaas Patrick Decuyper komaf wil maken met het recente verleden – te veel middelmatige spelers op de Bosuil - is na de komst van Grégory Dufer overduidelijk: de sterke man van de Great Old wil nog enkel ervaren kwaliteit naar Deurne-Noord lokken. Zo informeerde Decuyper alvast bij zijn ex-club Zulte Waregem naar de voorwaarden om Steve Colpaert te kunnen strikken.

StDr

De 28-jarige rechtsvoetige centrale verdediger moet weg bij Zulte Waregem, hoewel hij er nog een jaar vastligt. “Antwerp toont interesse, maar er is nog niets concreet”, zegt Colpaert, die nog op vakantie is in Spanje.

“We bekijken het als ik terug thuis ben. Maar ik sta open voor een komst naar Antwerp, ook al is dat in tweede. Ik ken Decuyper zeer goed. Hij is iemand die zijn kop ervoor legt als hij met iets bezig is, dus ik wil mee de uitdaging aangaan en binnen dit en twee jaar met Antwerp in eerste te zitten. Ook de coach (David Gevaert, ook ex-Zulte Waregem, red.) ken ik uitstekend”, solliciteert de Etterbekenaar openlijk.

Vastgoed

Jobs in de regio