Beerschot Wilrijk strikt jonge flankverdediger

Youri Sprengers Foto: Facebook

Beerschot Wilrijk strikt jonge flankverdediger

Print
Wilrijk -

KFCO Beerschot Wilrijk heeft er alweer een nieuwe aanwinst voor volgend seizoen bij. De Kielenaars gingen in Nederland de 19-jarige Youri Sprengers halen. De rechterflankverdediger komt over van Venlosche Boys.

Sprengers speelde afgelopen seizoen alle competitiewedstrijden bij de Venlosche Boys, een ploeg uit de tweede klasse zondagamateurs. Hij stond op het verlanglijstje van VVV Venlo, een ploeg uit de Nederlandse Eerste Divisie, de Belgische tweede klasse. Bij Venlo trainde hij tot nu toe al twee keer per week mee.

Sprengers zal maandag een contract voor de duur van één seizoen tekenen op het Kiel.

Ondertussen verliet Beerschot Wilrijk de piste Bart Goossens, de rechtsachter van Lommel, met wie men al een contract onder opschortende voorwaarden afsloot. Die voorwaarden waren dat Lommel niet zou promoveren naar Eerste Klasse en dat Goossens als vrije speler de overstap zou maken. Hij heeft nog een éénjarige contract bij Lommel, maar zijn management maakte zich sterk dat dat geen probleem zou vormen. Dat laatste bleef maar aanslepen, zodat nu de knoop werd doorgehakt en Bart Goossens dit seizoen de overstap naar het Kiel niet zal maken.

Meer voetbalnieuws