© VTM

Grootvader en kleinzoon gedood met messteken in Ertvelde

De grootvader en kleinzoon die de politie donderdagmiddag aantrof in een woning in Ertvelde, werden met messteken om het leven gebracht. De grootmoeder werd geopereerd, maar is nog in levensgevaar.

wver

De feiten gebeurden in de Stuivenbergstraat in Ertvelde. De politie trof de lichamen van de grootvader en zijn kleinzoon aan. De eerste vaststellingen wijzen op een familiedrama, maar de omstandigheden worden nog onderzocht.

Het is nog niet bekend wie de messteken toebracht. De kleinzoon was 28 jaar oud en de grootvader 77 jaar oud. Het ging om de woning van de grootouders.

De grootmoeder werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ze werd geopereerd maar verkeert nog altijd in levensgevaar, zo werd vernomen bij het parket. Het gaat om een 79-jarige vrouw. Ze moet nog verhoord worden.

Het parket Oost-Vlaanderen afdeling Gent vorderde een onderzoeksrechter. Het afstappingsteam, labo, de wetsgeneesheer, de onderzoeksrechter en het parket stapten ter plaatse af.

Wie met vragen over zelfdoding zit, kan terecht op de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be .