Retro en vintage boven in nieuwe winkel SeventyOne

Angelique van Ass tussen haar spulletjes. Foto: joris herregods

Retro en vintage boven in nieuwe winkel SeventyOne

Print
Antwerpen -

Vintage- en retroliefhebbers kunnen voortaan hun modehartje ophalen bij SeventyOne in de Nationalestraat. De winkel met exclusief assortiment aan rock-’n-rolljurken, kokerrokken, vrouwelijke blouses en accessoires met een retro-uitstraling opende recent zijn deuren in de modebuurt.

“Mijn passie voor vintage en retro ontstond als jong meisje in de jaren tachtig. Ik maakte toen mijn eigen kleding met een vintage-uitstraling”, zegt eigenares Angelique van Ass.

Recent maakte Angelique van haar passie haar beroep en opende ze winkel SeventyOne in de Nationalestraat. “Voor Antwerpen is dit een nieuw concept. De echte vintageliefhebber kan hier in de winkel terecht voor leuke kleding en accessoires tegen een redelijke prijs. De collectie en merken die wij aanbieden, waren tot hiertoe heel beperkt verkrijgbaar in Antwerpen”, zegt Angelique van Ass over het assortiment.

Bij SeventyOne vind je Engelse merken zoals Banned Clothing, Voodoo Vixen en Collectif, maar ook een aantal Belgische merken zoals Hulahup en Woody Ellen. Het ruime assortiment aan kleding, handtassen, schoenen, juwelen en andere accessoires wordt zorgvuldig door eigenares Angelique uitgekozen. Het resultaat is een leuke mix van rock-’n-roll jurkjes, kokerrokken en schattige blouses, stuk voor stuk vervaardigd uit kwalitatieve materialen met een duidelijke vintage- en retro-uitstraling. Van kleurige prints met vogels en vlinders, over romantische bloemenstoffen tot prints met polkadotjes of marinestrepen.

SeventyOne, Nationalestraat 71, 2000 Antwerpen. Webwinkel op www.seventyone.be

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio