Bewoner betrapt inbrekers en wordt gebeten

Foto: rr

Bewoner betrapt inbrekers en wordt gebeten

Print
Borgerhout - De bewoner van een woning in de Weerstandlaan betrapte maandagavond twee onbekenden toen hij thuiskwam. Hij kon één van de verdachten tegenhouden, maar liep daarbij bijtwonden op.

Rond 20.20 uur kwam de bewoner samen met zijn kinderen thuis  in de Weerstandlaan. Toen hij de voordeur opende zag hij in de inkomhal gereedschap liggen en hoorde hij iets in de keuken. Daar betrapte hij een onbekende man en een vrouw die onmiddellijk naar buiten vluchtten.

Hij ging achter de twee verdachten aan, maar kreeg een vuistslag van de man. Uiteindelijk kon hij, met enige moeite, de vrouwelijke verdachte tegenhouden. Die verzette zich hevig en ze beet enkele keren in zijn onderarmen.

Omstanders hadden inmiddels de politie gebeld. De vrouwelijke inbreker werd ter plaatse gearresteerd. Zij had een trolley meegenomen en daarin gestolen spullen gestoken.

Het slachtoffer (28) raakte gewond aan de beide onderarmen. Tijdens het onderzoek bleek dat uit de woning nog heel wat zaken waren gestolen, waaronder een tv en een dvd-speler. Er stonden ook nog heel wat spullen klaar om mee te nemen.

De opgepakte verdachte, een vrouw van 32 jaar, bleef gearresteerd. Ze wordt vandaag voorgeleid op het gerechtshof. De andere verdachte en een deel van de buit zijn voorlopig spoorloos.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio