Jaloerse vriendin gooit kokend water over boer Paul

Foto: VTM

Jaloerse vriendin gooit kokend water over boer Paul

Print
Een heuglijk moment voor boer Paul draaide uit op een helse dag. De 65-jarige ex-deelnemer van 'Boer Zkt. Vrouw' kreeg te horen dat zijn 21-jarige flirt Linda was bevallen van een zoontje, zoals hij zelf had gehoopt. Maar zijn Belgische vriendin Honorine was minder opgezet met het nieuws van de Ghanese erfgenaam.

'Ja jongens', steekt Paul van wal in Dag Allemaal. 'Ik kwam binnen en kreeg meteen een halve fles cola over mij heen. Dan nam ze een pan die ook mijn richt uit vloog. En daarna een pot vol kokend water. Gelukkig gooide ze het meeste ernaast. En meteen erna heeft ze ook een pot koud water over mij gegoten. Ik heb er niets aan overgehouden en Honorine was 's avonds al weer bijgedraaid', lacht Paul na de feiten.

Er gaan geruchten de ronde dat Paul failliet is en geen geld meer heeft om geld over te schrijven voor zijn baby, maar Paul ontkent en blijft optimistisch. 'Geloof me, alles komt goed. Als blijkt dat die kleine van mij is, zal ik nergens moeilijk over doen. Ik weet wel nog niet wat de familienaam van Linda is, maar ik ga alles regelen via de ambassade. Als de officiële papieren in orde zijn, zal ik een bloedtest laten afnemen om zeker te zijn.'

.

Nu in het nieuws