© VIER

Zoveel kost het om de zomervilla van een BV te huren

Je gaat op vakantie en je neemt mee… een zonnecrème en een roddelboekje om aan het zwembad van een BV te gaan liggen. Want, zo blijkt: heel wat BV’s verhuren hun buitenlandse stulpje tijdens de zomermaanden. Al moet je er wel fiks wat poen voor over hebben om er te kunnen logeren.

Volgens TvFamilie zouden Wout Bru, Ilse De Meulemeester, Karel De Gucht en Piet Huysentruyt allemaal een villa in het buitenland verhuren.

Bru, De Meulemeester en Huysentruyt hun stulpjes liggen allen in Frankrijk, terwijl je voor dat van De Gucht naar Italië moet trekken. Bij Wout Bru krijg je in Eygalières een villa voor zes personen ter beschikking. Al betaal je daar tijdens het hoogseizoen wel een slordige 3.065 euro per week voor.

Ilse De Meulemeester haar optrekje ligt dan weer in Castillon du Gard en is geschikt voor 13 tot 16 personen. Kostprijs van het verblijf: 10.800 euro per week, en daar is de verwarming van het zwembad niet bij inbegrepen.

Wie graag in de voetsporen van Piet Huysentruyt treedt is in Vagnas aan het juiste adres. Daar is de luxevilla van 250 vierkante meter grootte, bekend door het VIER-programma ‘Komen Eten’, helemaal ter uwer beschikking voor een slordige 1.360 euro per week. Voor de schoonmaakkosten komt er nog een 100 euro bij.

Wegdromen in Italië kan bij Karel De Gucht. Voor zijn buitenverblijfje, goed om 16 personen te laten overnachten, tel je in het hoogseizoen 9.990 euro per week neer.

Nu in het nieuws