© Frederik Beyens

Ashley Hendericks is Miss Elégance 2015

Ashley Hendericks (23) uit Deurne is Miss Elégance 2015. In discotheek Carré in Willebroek mocht zij zaterdag haar kroontje in ontvangst nemen. “Het klinkt misschien cliché, maar dit had ik echt niet verwacht”, aldus de kersverse Miss Elégance.

Ashley Hendericks uit Deurne werd afgelopen zaterdag door een vakjury bekroond tot Miss Elégance 2015. Ze is daarmee de zeventiende die het kroontje in ontvangst mag nemen. De Missverkiezing legt vooral de nadruk op de eigen stijl waarbij de kandidates vrij spel krijgen om zichzelf in de kijker te zetten. “Zo mogen ze zelf hun outfit samenstellen en wordt er niet raar opgekeken wanneer ze geen hakken, maar sportschoenen dragen op de catwalk”, legt Jim Steenwinckel uit, de begeleider van de finalistes.

Ashley haalde het zaterdag van drie andere finalistes. “Het klinkt misschien cliché, maar dit had ik echt niet verwacht”, vertelt Ashley. “Iedereen heeft wel een favoriet in gedachten en ik dacht echt dat het een van de andere meisjes zou worden. De verrassing was dan ook groot toen ik mijn naam hoorde.”

Lees het volledige verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - Editie Stad

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio