interview

Jeroen Van Dyck en Nathalie Meskens: “Ons huwelijk wordt alsmaar plezieriger”

Print

Jeroen Van Dyck en Nathalie Meskens Foto: FRBE

Nathalie Meskens schrijft naarstig verder aan haar succesverhaal bij VTM, en binnenkort is de man van haar leven, Jeroen Van Dyck (35), weer aan de beurt. Samen met Jonas Van Geel en Jef Hoogmartens bedacht hij de serie Patrouille Linkeroever, hij gaat acteren in de Canvas-reeks Clinch! én in een nieuw seizoen van Loslopend Wild. En dan runt hij, samen met Nathalie, ook nog twee Thaise restaurants in Antwerpen. “Acht jaar zijn we ondertussen al getrouwd”, zegt Jeroen. “En ik stel vast dat ons huwelijk alsmaar plezieriger wordt.”

Je leven met Nathalie, hoe zou je dat in enkele woorden omschrijven?
Jeroen Van Dyck: “Vrolijk en gretig. En ik stel vast dat het na acht jaar huwelijk alleen maar plezieriger wordt.”

Nathalie vatte het ooit samen als volgt: “Wij zijn een saai koppel dat nooit iets vulgairs of spannends meemaakt.”
(lacht) “Zo zou je het ook kunnen stellen, ja. Maar ‘t is tóch spannend, hoor. We werken veel samen, zeker wat onze restaurants betreft. Het moet precies zijn zoals wij het willen. Da’s best heftig, maar als we dan goeie reacties krijgen, geeft dat een fantastisch gevoel, dan zijn we supertrots.”

Hoe gaat dat als jullie samenwerken? Zorgt het nooit voor echtelijke spanningen?
“Tuurlijk wel. Denk maar niet dat wij nooit kwaad zijn op mekaar. We zijn het vaak oneens over van alles en nog wat. En ik vind ook wel eens dat we te weinig tijd met mekaar doorbrengen. Dan moet ik aan de noodrem trekken, en ik heb het gevoel dat ik dat altijd wat meer moet doen dan Nathalie, want die dendert maar door.

Lees het hele interview met Jeroen Van Dyck in de weekendkrant van Gazet van Antwerpen.

INFO

Nathalie Meskens, Slongs Dievanongs, Stan Van Samang en vele anderen treden op zondag 24 mei op in LaRiva in Antwerpen ten voordele van ‘Cunina - Help Nepal’.

Info: www.benepalfiet.be

.

Nu in het nieuws