Dj-duo scoort met nummers die ‘Goe vur in den otto’ zijn

Jan Vermeerbergen en Pieter-Jan Symons op hun lichtjes bombastische podium. Foto: gva

Dj-duo scoort met nummers die ‘Goe vur in den otto’ zijn

Print
Antwerpen -

Goe vur in den Otto. Het begon als een gek idee op café , maar is stilaan meer dan zomaar een hobbyproject. Jan en Pieter-Jan draaien hardrock die naar eigen zeggen perfect is vur in den otto.

In zijn stamcafé The Joker besloot Jan Vermeerbergen dat muziek om in de auto te beluisteren een kwaliteitslabel verdient. Hij liet stickers printen en plakte die op cd’s. Dat met het label: Goe vur in den Otto. Zonder bijbedoelingen deelde Jan de stickers gratis uit aan zijn vrienden. “Na mijn ludieke actie is de bal snel aan het rollen gegaan. Vrienden vroegen me om de gelabelde plaatjes te komen draaien op feesten. Ik heb toen mijn vriend Pieter-Jan Symons aangesproken om samen met mij een deejay-duo op te richten”, vertelt Jan.

Ondertussen zijn de twee via Antwerps hiphopcollectief Halve Neuro terechtgekomen bij een boekingsagentschap. Twee weken geleden stond Goe Vur in den Otto voor het eerst met nieuw decor als slotact op het festival Groezrock voor tweeduizend uitbundige feestgangers. Deze zomer staan er nog grote festivals gepland, zelfs tot in het buitenland.

MEEST RECENT