© © VRT - Joost Joossen

Bart Peeters vervangt Regi bij ‘The Voice’

Zanger Bart Peeters wordt volgend jaar de nieuwe coach in het vierde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’. Zangeres Natalia neemt na een korte pauze de draad weer op.

Wim Verhaert

Regi Penxten en Axelle Red zullen in het voorjaar van 2016 niet meer als coach te zien zijn in de VTM-show. Wegens agendaproblemen, luidt het bij de commerciële zender.

Toch moeten de fans van de talentenjacht niet treuren: Bart Peeters zal immers van de partij zijn. ‘Het was een stille droom om jonge getalenteerde mensen te kunnen begeleiden’, zegt de zanger. ‘Mijn ultieme ambitie is om iemand een carrière te laten uitbouwen na de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’.’

Bovendien keert Natalia terug. Ze paste nog voor het derde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’, om volop in te zetten op de lancering van haar internationale carrière. Momenteel werkt ze aan een nieuwe plaat.

‘The Voice van Vlaanderen’ lokte vorig jaar wekelijks bijna een miljoen kijkers. De concrete uitzenddatum van het nieuwe seizoen wordt later bekendgemaakt. Kandidaten kunnen zich alvast aanmelden voor de audities via thevoicevanvlaanderen.be.

Vastgoed

Jobs in de regio