Wijnbar Vino Teka neemt nieuwe start

Hans is nog volop aan het uitpakken om donderdagavond te kunnen opengaan. Foto: Wim Hendrix

Wijnbar Vino Teka neemt nieuwe start

Print

De Nederlandse Antwerpenaar Hans Oerlemans neemt wijnbar Vino Teka op de hoek van de Cassiersstraat en de De Pretstraat over. Hij zal regelmatiger open zijn.

Hans Oerlemans (60) heeft een leven in de Franse, Portugese, Zuid-Afrikaanse, Zwitserse, Waalse en Duitse horeca achter de rug en in Antwerpen hield hij tussen 2006 en 2008 het Franse restaurant Bouffe & Bollinger in de Stadsschouwburg open. “Daarnaast was Antwerpen voor mij de plek waarnaar ik steeds terugkeerde en graag woonde.

Toevallig, na een zoveelste opdracht in Zuid-Afrika, verzeilde Hans weer in Antwerpen, waar hem de Vino Teka werd aangeboden. “Ik had niet verwacht hier zo snel aan de slag te gaan, maar je weet hoe dat gaat. Ik kende de zaak al een beetje. Ik denk niet dat er veel aan moet veranderen."

"Ik ben voor de sfeer gevallen en zal die dus behouden. Enkele details, zoals de structuur, moeten veranderen. Ik bedoel: mensen moeten weten wanneer je geopend bent en dat was de jongste tijd niet meer zo duidelijk”, wijst de nieuwe uitbater op een pijnpunt.

Lees het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Vino Teka, Casssiersstraat 41, ma, do, vr vanaf 16u, za en zo vanaf 14u

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio