Buffalo’s krijgen zondag feestelijke ontvangst in Ghelamco Arena

Foto: Photo News

Buffalo’s krijgen zondag feestelijke ontvangst in Ghelamco Arena

Print

Na Anderlecht-AA Gent op de slotspeeldag van Play-off I in de Jupiler Pro League zullen Hein Vanhaezebrouck en co. zondag afzakken naar de Ghelamco Arena. ‘Rond 19u verwachten we de spelers terug in Gent voor een feestelijke ontvangst, of we nu kampioen zijn geworden of niet!’, zo laten de Buffalo’s woensdag weten op de clubwebsite. De wedstrijd tussen paars-wit en de Gentenaren zal ook op groot scherm uitgezonden worden in het stadion van AA Gent.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

‘Abonnees krijgen gratis toegang met hun abonnement en kunnen gewoon op hun eigen plaats zitten’, zo staat op de clubwebsite te lezen. ‘Niet-abonnees kunnen de resterende 4.500 tickets online kopen voor 1 euro. De opbrengst van de verkochte tickets gaat naar een goed doel.’ De deuren van de Ghelamco Arena gaan open vanaf 13u. Wie geen ticket of abonnement heeft, wordt de toegang ontzegd wegens veiligheidsredenen. De shuttlebussen uit Gentbrugge en de bussen van De Lijn vanaf Gent Zuid (Woodrow Wilsonplein) rijden zoals bij een thuismatch. Ook zullen de parkings geopend zijn.

‘We zorgen er allemaal samen voor dat het een onvergetelijke namiddag wordt’, klinkt het verder. ‘Vanaf 14u30 is er uiteraard de rechtstreekse uitzending van Anderlecht-KAA Gent, voor en na de wedstrijd zijn er dj’s, optredens en allerlei animatie. Na de wedstrijd proberen we enkele live-interventies te regelen vanop RSCA en vanuit de spelersbus.’

Vóór de wedstrijd van zondag kan AA Gent zich donderdag, thuis tegen Standard, al verzekeren van de eerste landstitel uit de clubgeschiedenis. Wie voor dat duel geen ticket kon bemachtigen, kan de wedstrijd in Het Kuipke op groot scherm volgen, mits het afhalen van een gratis toegangsbewijs. Als de Buffalo’s het donderdag niet afmaken, valt het doek over de titelstrijd op de slotspeeldag.

MEER VOETBALNIEUWS