Benidorm Bastard Marcel (86) breekt arm bij reünie

Print

Marcel Van Brussel (tweede van rechts) Foto: Jan Auman

Schoten - De Benidorm Bastards maakten gisteren een opgemerkte comeback. Niet op het televisiescherm, maar in de straten van Schoten waar de kwajongens en –meisjes op leeftijd een rondleiding kregen van hun collega en Schotenaar Marcel Mols (66). De sfeer was uitgelaten, tot Marcel Van Brussel (86) één van de oudste Bastards, het bewustzijn verloor en neerzeeg.

Marcel Mols had de cast net de lokale cultuurtempel De Kaekelaar getoond, toen Marcel onwel werd. Een bloeddrukval deed de acteur uit Sint-Niklaas het bewustzijn verliezen en hij kwam onzacht op de grond van de theaterzaal terecht. Even leek het op een sketch, maar al snel bleek dat de situatie ernstig was.

Spaghetti van Den Trol

“Marcel kwam gelukkig snel terug bij bewustzijn, maar de pijn in zijn arm was van die aard dat we meteen een ziekenwagen hebben gebeld”, vertelt gastheer Marcel Mols nog aangedaan de feiten. “In het ziekenhuis Jan Palfijn in Merksem werd vastgesteld dat Marcels arm gebroken was. Maar zijn toestand werd al in de vroege namiddag opnieuw stabiel verklaard. Hij moest nog wel een nacht in observatie blijven. Een hele geruststelling voor alle aanwezige acteurs. De spaghetti in Café Den Trol smaakte plots veel beter.”

Irène Vervliet (87), een andere bekende Bastard, vergezelde de ongelukkige collega naar het ziekenhuis en vervoegde de rest van de bende wat later alsnog voor de middagmaaltijd. De grappen en plagerijen onder elkaar begonnen snel opnieuw en sommigen bestelden al gauw een cognac om te bekomen van de schrik.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio