Tomorrowland weer verkozen tot beste festival ter wereld

Foto: BELGA

Tomorrowland weer verkozen tot beste festival ter wereld

Print

Tomorrowland is weer in de prijzen gevallen. De lezers van het gerenommeerde vakblad DJ Mag verkozen het dancefestival in De Schorre in Boom tot beste festival ter wereld.

Al twaalf jaar lang pakt het Britse DJ Mag uit met een ‘Top 100 Clubs’. De titel van beste discotheek was dit jaar weggelegd voor de Braziliaanse club Green Valley. Dit jaar werd ook de vraag gesteld welk festival de clubgangers verkiezen. En dat was overduidelijk Tomorrowland. Maar liefst 400.000 lezers uit 100 verschillende landen wereldwijd, kozen voor Tomorrowland.

“We zijn heel dankbaar en vereerd dat we door de lezers van DJ MAG verkozen zijn tot beste festival”, zegt Michiel Beers, bezieler van Tomorrowland. “Het is fantastisch en soms ook surrealistisch, dat we met ons festival in België, de VS en Brazilië, mensen van alle uithoeken in de wereld kunnen samenbrengen om te laten meegenieten van het mooiste weekend van het jaar. We hopen dit sprookje nog honderd jaar te kunnen verderzetten.”

Eerdere prijzen

Het is trouwens niet de eerste keer dat Tomorrowland uitgeroepen wordt tot beste festival. Tijdens de Miami Winter Music Conference in maart mocht het festival voor de vierde keer op rij de award voor beste muziekfestival mee naar huis nemen.

Exact een maand geleden vond in het Braziliaanse Itu de eerste én succesvolle editie van Tomorrowland Brasil plaats. Binnenkort, op 24, 25 en 26 juli, gaat de elfde editie van Tomorrowland in Boom van start. En op 25, 26 en 27 september is er de derde editie van TomorrowWorld in Chattahoochee Hills in Atlanta, USA.

MEEST RECENT