Man bedreigt bezoekers met messen

Print
Antwerpen / Luchtbal-Rozemaai -

De politie is op zoek naar de 31-jarige bewoner van een appartement aan de Groenendaallaan. Daar liep een nachtje feesten vorige week danig uit de hand.

De man had in de buurt van het Schipperskwartier een koppel ontmoet. ’s Morgens, toen ze uitgefeest waren, ging het koppel nog even mee naar het appartement van de man, om nog wat te drinken. “Daar is het tot een ruzie gekomen tussen de bewoner en de mannelijke helft van het koppel”, bevestigt politiewoordvoerder Fons Bastiaenssens. “Daarbij is wat geduwd en getrokken en zijn ook de autosleutels van het koppel even afgenomen.”

Het bleef echter niet bij wat duw- en trekwerk, na een tijdje haalde de bewoner plots twee messen boven, daarmee bedreigde hij zijn bezoekers. “De slachtoffer konden alsnog ontkomen en waarschuwden de politie”, aldus Bastiaenssens. Omdat er sprake was van wapens, en omdat de verdachte gekend was voor zware slagen en verwondingen, werd het Bijzonder Bijstandsteam opgeroepen. Bij de inval bleek de man echter al verdwenen te zijn. Hij wordt opgespoord.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio