Mode

Pharrell Williams gaat opnieuw in zee met Adidas

Print
Het gaat hard voor de Amerikaanse artiest Pharrell Williams, enkele maanden na zijn laatste schoenencollectie voor sportmerk Adidas heeft hij alweer een nieuwe lijn klaar. Dat meldt modesite Women’s Wear Daily dinsdag.

Williams heeft deze keer de klassieke Stan Smith-sneakers onder handen genomen en liet zich hiervoor inspireren door een trip naar Parijs. Op Marché Saint-Pierre, aan de voet van de Sacre-Coeur van Montmartre, ontdekte hij twee jasjes met een vintage bloemenpatroon. Dat herinterpreteerde hij op zijn sneakers. Voor de gelegenheid ontwierp hij ook twee bijpassende jasjes.

De nieuwe stuks worden gemaakt in turkoois en beige en de jasjes zullen in een beperkte oplage geproduceerd worden - 200 om precies te zijn. De schoenen kosten 180 euro per paar, voor de jasjes tel je 750 euro neer. De nieuwe lijn is vanaf 30 mei verkrijgbaar via Adidas Originals winkels, geselecteerde boetieks en via de officiële site van het merk.

In maart lanceerde het sportmerk de superstarsneaker van Pharrell. Bijzonder aan de schoenen is dat ze verkrijgbaar zijn in vijftig verschillende, kleurrijke tinten. Vorig jaar raakte bekend dat de ster zou gaan ontwerpen voor het Duitse label.

NIET TE MISSEN