Van Gaal doet het weer: bekijk hier zijn epische/hilarische speech

Print
Manchester United-coach Louis Van Gaal strikes again. Op de 'Manchester United Player Of The Year Awards' werd aan de Nederlander gevraagd het laatste woord te nemen, en dat deed hij met alweer met verve. Opnieuw kreeg Van Gaal, die al een klein glaasje op leek te hebben, de zaal (en heel wat lachers) op zijn hand.

'Hello hello, listen to the manager!'. Van Gaal doet het weer. Tijdens de 'Player Of The Year Awards' nam de Nederlander het laatste woord. Er werd hem gevraagd een samenvatting van het seizoen te maken, maar zijn speech werd meer dan dat. Van Gaal overliep enkele speeldagen en gaf aan waar het misliep dit seizoen, maar begon dan aan een indrukwekkende aanmoedigingsspeech. 'Volgend seizoen gaan met deze club alles uit de kast halen om beter te doen, voor de beste fans ter wereld!' Ook de wedstrijd op 'Selsea' en de 'sirth' place kwamen ter sprake.

Voor zijn speech was Van Gaal ook al behoorlijk in vorm. Toen de camera op de zaal gericht was, kon die vastleggen hoe de United-coach een klap uitdeelt aan assistent-coach Ryan Giggs. Die kijkt even om en weet niet wat er gebeurt. WIj kijken alvast uit naar het voetbalseizoen 2015-2016 met gekke Louis.

Op Twitter maakte het optreden van de Nederlander heel wat reacties los. Ex-verdediger Gary Neville twitterde over de 'grappigste 20 minuten van zijn leven'. Heel wat accounts hadden het over 'Van Gaal had clearly a good time last night.' De Player Of The Year Award' werd gewonnen door David De Gea. Bij de U21 werd de award gewonnen door Belgische Braziliaan Anders Pereira.

Meer sportnieuws