Verdachte van inbraak uit de struiken geplukt

Foto: Google Street View

Verdachte van inbraak uit de struiken geplukt

Print
Hoboken -

In een pand in de Graspolderlaan werd in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Eén van de inbrekers had zich verstopt in het struikgewas aan de Zuidwendelaan. Hij werd daar door de politie opgepakt.

Om 2.35 uur zag een buurtbewoner in de Graspolderlaan dat enkele mannen een kap over het hoofd trokken. Toen hij even later verdachte geluiden hoorde, belde hij naar de politie. Hij gaf een signalement door van de mannen die hij had zien lopen.

Er waren snel enkele interventieteams ter plaatse. Al meteen bleek dat er effectief een inbraak was gepleegd in een pand in de Graspolderlaan. Er waren drie verdachten bij die inbraak betrokken. Twee van hen konden ontkomen, een derde verdachte had zich verstopt in de Zuidwendelaan. Hij werd daar uit de struiken geplukt waar hij, plat op zijn buik, zich zo klein mogelijk probeerde maken.

Een deel van de buit werd teruggevonden op het wandelpad tussen de Geestheidelaan en de Zuidwendelaan. In de Graspolderlaan werd ook een koevoet teruggevonden die was gebruikt bij de inbraak.

De opgepakte verdachte, een man van 21 jaar, ontkende dat hij iets met de inbraak had te maken. Maar hij bleef gearresteerd en wordt vandaag voorgeleid op het gerechtshof.

Meer nieuws uit Antwerpen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio