Vriendin Wout Bru reageert op geruchten over overspel

Foto: pn

Celebs

Vriendin Wout Bru reageert op geruchten over overspel

Print
Het gonst van de geruchten dat chef-kok Wout Bru tijdens de luxebeurs Eccentric heeft gekust met zangeres Jessy De Smet. De nieuwe vriendin van de chef-kok Zora Zitoune is daar allesbehalve blij mee. ‘Ze willen zijn naam gewoon door het slijk halen’, zegt ze in Tv Familie.

‘Dit is zo’n opgeblazen verhaal. Er is niets van waar. Er zijn toch geen bewijzen? Ze zijn gewoon gezellig gaan eten en meer is er niet gebeurd. Het verhaal is volledig uit zijn context getrokken. Wout had me op voorhand wel verwittigd dat het zou uitlekken omdat ik er op de bewuste avond niet bij was’, zegt ze in het blad. Ze voegt eraan toe dat het goed zit tussen haar en de kok en dat ze hem vertrouwt. Het enige wat ze naar eigen zeggen niet leuk vond, is dat het nieuws net op haar verjaardag verscheen. ‘Dat was een domper op de feestvreugde’, zegt ze.

Vorige week kwam aan het licht in weekblad Story dat Wout Bru en Jessy De Smet het wel heel goed met elkaar kunnen vinden. Volgens ooggetuigen konden de twee niet van elkaar blijven en gaven ze veel kusjes. De afscheidskus was iets inniger. Jessy zei nog dat de twee als magneetjes naar elkaar werden gezogen, maar Wout ontkende alles wat er wordt beweerd en liet weten dat hij Jessy eigenlijk niet zo goed kent.

In Tv Familie beweert Jessy nu iets anders. Ze ontkent het hele verhaal en zegt dat het flink overdreven is. ‘Tussen Wout en mij is er niets aan de hand. We kunnen het gewoon goed met elkaar vinden’, zegt ze. Ze voelt zelfs mee met Zora omdat ze het artikel op haar verjaardag moest lezen. Ze geeft toe dat het op die bewuste avond heel gezellig was met Wout, Frank Molnar en zijn vrouw Noa Neal. Dat ze de kok een leuke, aantrekkelijke man vindt is ook waar, net als het feit dat ze naar eigen zeggen nooit iets zou beginnen met een man die al een vriendin heeft.

NIET TE MISSEN