© SARE

© SARE

© SARE

© SARE

© SARE

© SARE

© SARE

1 / 7
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Cannabisplantage ontdekt na schietpartij in Boechout

In de Olieslagerijstraat in Boechout zijn de speciale eenheden van de federale politie woensdagmorgen binnengevallen in een pand nadat er een schietpartij had plaatsgevonden. De speciale eenheden troffen nadien een cannabisplantage aan.

sare

Aan een loods in de Olieslagerijstraat werd woensdagmorgen omstreeks 5 uur een 33-jarige man neergeschoten. Hij werd buiten aangetroffen in een gracht en naar het ziekenhuis gebracht. De man werd inmiddels geopereerd en verkeert volgens de eerste informatie niet in levensgevaar.

Toen de patrouille ter plaatse kwam was een voertuig met drie verdachten aan boord gevlucht. De wagen werd achtervolgd tot in Lier. Daar zijn de vermoedelijke daders uitgestapt en te voet verder gegaan. Ondanks de inzet van een helikopter en speurhonden zijn ze nog steeds spoorloos.

Omdat de politie niet kon uitsluiten dat er zich nog verdachten in de loods bevonden werd beroep gedaan op de speciale eenheden van de federale politie. Zij hebben daarop een inval gedaan in het pand en troffen een cannabisplantage aan.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio