Kortrijk-fans gooien rotte eieren naar huis Yves Vanderhaeghe

Foto: VDB

Kortrijk-fans gooien rotte eieren naar huis Yves Vanderhaeghe

Print
Kortrijk -

Er lijkt geen einde te komen aan de vete tussen de fans van KV Kortrijk en hun vertrekkende trainer Yves Vanderhaeghe. Enkele fans hebben het huis van hun trainer zondagavond bekogeld met rotte eieren, schrijft Het Laatste Nieuws.

Yves Vanderhaeghe heeft het helemaal verkorven bij de fans van KV Kortrijk. Hij loodste de West-Vlaamse voetbalclub nochtans naar een plaats in Play-off 1 met fris en modern voetbal, maar zijn overgang naar het KV Oostende van Marc Coucke heeft bij velen kwaad bloed gezet. Zeker omdat de ex-middenvelder drie weken eerder een nieuw contract getekend had bij Kortrijk.

De fans uitten hun woede vorige donderdag tijdens een training, toen ze het veld bestormden, hun coach op de korrel namen in gezangen en op spandoeken en ook nog eens voetzoekers begonnen te gooien.

Enkele fans gingen zondagavond nog verder. Toen Vanderhaeghe nog onderweg was naar huis van de met 5-2 verloren competitiewedstrijd tegen Charleroi, bekogelden enkele Kortrijk-fans zijn huis met rotte eieren. De gevel werd intussen grondig gekuist om de vlekken daarvan weg te halen, een werkje dat de man uit Roeselare 800 euro kostte. Hij dient dan ook een klacht in tegen onbekenden.

MEER VOETBALNIEUWS