Politie zoekt getuigen in zaak van dode trucker

Print

Foto: federale politie

Waasmunster - De politie zoekt getuigen in verband met de trucker die op donderdag 7 mei rond 16u op de parking langs de E17 in Waasmunster, richting Antwerpen, dood werd aangetroffen in zijn Scania met Litouwse nummerplaat. De man bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Uit de eerste onderzoekselementen bleek dat de vrachtwagen tijdens de nacht van woensdag op donderdag stil stond op de parking langs de E40 in Drongen, richting Brussel. Het voertuig kwam er rond 22u aan en verliet de parking rond 5.45u. Het voertuig verplaatste zich van de E40, via de verkeerswisselaar in Zwijnaarde, langs de E17 tot op de parking in Waasmunster waar het aankwam rond 6.15u.

Misschien zag u het voertuig of de chauffeur op de parkings van Drongen en/of Waasmunster, misschien zag u het voertuig tijdens het traject tussen Drongen en Waasmunster. Misschien was u woensdag of donderdag getuige van verdachte handelingen op de parkings. In al die gevallen, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via e-mail: opsporingen@police.belgium.eu.

Nu in het nieuws