Meisjes gooien vuilniszakken uit raam naar ophalers

Print

Twee meisjes riskeren een boete van 50 euro omdat ze met vuilniszakken gegooid hebben naar afvalophalers in de Brusselse deelgemeente Anderlecht. ‘Waar is het respect’, vraagt staatssecretaris Fadila Laanan (PS) zich af.

Het filmpje van de twee meisjes werd al enkele duizenden keren gedeeld op Facebook en lokte inmiddels een pak reacties uit. In plaats van hun vuilniszakken gewoon buiten te gaan zetten, gooien de twee vier vuilniszakken uit het raam van hun appartement naar beneden. De afvalophalers, die al enkele huizen verder waren, kijken kwaad maar nemen het afval toch mee.

‘Waar is het respect’, vragen heel wat mensen op sociale media zich af. Ook staatssecretaris Fadila Laanan (PS), in Brussel verantwoordelijk voor de huisvuilophaling, veroordeelt de daad van de twee meisjes. ‘De twee personen zijn geïdentificeerd en zullen bestraft worden na deze schandelijke daad’, schrijft ze op Facebook. ‘Ik zou dit moment graag aanhalen om te benadrukken hoe belangrijk het werk van de huisvuilophalers is. Respecteer hun werk.’

De twee meisjes riskeren een boete van 50 euro.

Suite à cet acte honteux, les deux personnes ont été identifiées et encourent des sanctions. Je voudrais rappeler à...

Posted by Fadila Laanan on dinsdag 5 mei 2015
Nu in het nieuws