Webshop inschrijving sport- en Grabbelpasactiviteiten groot succes

Print
Willebroek - Sinds 1 april kon u zich inschrijven via de gemeentelijke webshop voor de sportweken van de zomervakantie of voor wie wil deelnemen aan een Grabbelpasactiviteit. Liefst 500 ouders hebben hun kinderen via die weg ingeschreven.

Die 500 online-inschrijvingen staan in schril kontrast met de 66 inschrijvingen die via mail of via de balie in het Administratief Centrum zijn gebeurd. "Deze cijfers tonen aan dat we echt van een groot succes kunnen spreken. Het is duidelijk dat de bewoners deze vereenvoudigde vorm van administratie smaken", zeggen de schepenen van sport en jeugd, respectievelijk Ronny Somers (N-VA) en Tinneke Huyghe (CD&V). Het is bovendien mogelijk om via een beveiligde verbinding ook online te betalen voor deze activiteiten.Het gemeentebestuur heeft hiervoor een overeenkomst afgesloten met Ogone. 

Gezien het succes volgt later op het jaar ook de cultuurdienst deze mogelijkheid van online te reserveren voor het cultuurprogramma 2015-2016. Bellen,mailen,faxen of tot aan de balie komen, zal er dan voor vele mensen niet meer bijhoren.Rechtstreeks via http://webshop.willebroek.be of via de snellinks op www.willebroek.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio