De Schorre met kunstenaarsmarkt op Rupeldijk

Print
Boom - De Rupeldijk is zondag 10 mei het toneel voor een brede waaier aan kunstenaars die er hun werk voorstellen. U kan er flaneren over de dijk met een drankje.

Vorig jaar is ter gelegenheid van de opening van de fietsdoorsteek onder de Kapelstraat tussen De Schorre, richting Rupel een kunstenaarsmarkt georganiseerd. Dit event wil de de provincie en het provinciaal domein nu zondag herhalen. Deze gezellige kunstenaarsmarkt op de idyllische locatie, die de Rupeldijk toch is, sloeg toen duidelijk aan. De Kunstenaarsmarkt wordt in een feestelijk jasje gestoken, net als alle andere evenementen van De Schorre dit jaar. Het provinciaal recreatiedomein blaast immers dit jaar 25 kaarsjes uit. U kan terecht op het pleintje aan de oude ringoven en in de naburige mooie tuin, waar schilders, tekenaars, grafici en fotografen hun mooiste werken tentoon stellen.  Zangeres Tine Vandenbussche zorgt met haar Franse chansons voor een gezellige sfeer.

Een terras voor een drankje is voorzien, drink een lekkere Pastis en waan u in het gezellige Frankrijk. Afspraak zondag 10 mei van 12 uur tot 17 uur. www.deschorre.be

Tips om te Doen!