Man trekt tanden uit tijdens liefdesspel

Man trekt tanden uit tijdens liefdesspel

Print

De 56-jarige Philip H. is door een Nieuw-Zeelandse rechtbank schuldig bevonden aan het toebrengen slagen en verwondingen en aanranding van de eerbaarheid nadat hij tijdens verschillende vrijpartijen de tanden van zijn liefdespartner probeerde uit te trekken met een tang.

Philip H. moest dinsdag voor de rechtbank verschijnen omdat hij tussen 1988 en 2011 tot zes keer toe tijdens een vrijpartij de tanden van de betrokken vrouwen wilde trekken met verschillende soorten tangen. Bij minstens één vrouw trok hij vier tanden uit, terwijl het bij andere vrouwen ‘voor het plezier’ alvast de tang in hun mond had geplaatst.

De verdediging argumenteerde dat het telkens om ‘een doordachte seksuele handeling met wederzijdse toestemming’ ging, maar de advocaten van de slachtoffers weerlegden dat argument door collectief aan te halen dat Philip H. een obsessie met ‘mollige vrouwen zonder tanden’ heeft.

Tijdens het proces, dat zeven dagen duurde, kwamen alle vrouwelijke slachtoffers getuigen. Enkelen onder hen vertelden hoe de man zei dat hij hun tanden wilde trekken ‘omdat zoiets natuurlijker overkomt en minder geld kost aan de tandarts’.

Op 19 juni velt de rechtbank het vonnis.

.

Nu in het nieuws