Jobbeurs: Plug in Jobs aan de stroom op 20 mei

Foto: JB

Jobbeurs: Plug in Jobs aan de stroom op 20 mei

Print
Boom / Rumst / Schelle / Hemiksem / Niel / Aartselaar - “Plug in Jobs aan de stroom”, een tewerkstellings-event onder de vorm van een jobbeurs met aanbod voor werkgevers en toekomstige werknemers, heeft op woensdag 20 mei plaats in De Pitte in De Schorre.

De organisatie is in samenwerking met de vijf Rupelgemeenten, Aartselaar, VDAB en Imsir. De beurs mikt op de kortgeschoolde werkzoekende. “Plug in Jobs aan de stroom” is in eerste orde een initiatief van het OCMW en de gemeente Boom. “Het jobevent richt zich op de kortgeschoolde werkzoekenden. Ze kunnen een hele dag terecht op de jobbeurs, waar alle openstaande vacatures in de regio worden bekendgemaakt. Bedrijven en begeleidingsdiensten staan paraat. Zo zal het OCMW die dag gesloten zijn en komen de werknemers van OCMW-Boom op de jobbeurs werken voor individuele begeleiding van de werkzoekenden. Er staan een dertigtal computers klaar om onmiddellijk actie te ondernemen”, legt OCMW-voorzitter Christel De Coninck uit. Naast het onmiddellijk solliciteren worden er ook vormingen op maat aangeboden. De afstuderende zesdejaars van de middelbare scholen zijn eveneens op de hoogte gebracht.

Wie mee informatie wenst of zich wil inschrijven als werkgever kan alle info bekomen op een speciaal hiervoor aangemaakte website www.plugin-jobs.be of mailen naar plugin@ocmwboom.be

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen – editie Zuid

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio