Josje van K3: “Ik kan alle geruchten ontkrachten”

Kristel, Josje en Karen sluiten af met een grote concertreeks. Foto: Kris Van Exel

Josje van K3: “Ik kan alle geruchten ontkrachten”

Print

Josje Huisman heeft het gehad met de vele geruchten dat K3 er door haar mee ophoudt. Dat heeft ze dinsdagavond duidelijk gemaakt in het Nederlandse tv-programma RTL Late Night. “Mensen zijn altijd wel op zoek naar een zondebok. Ik denk dat ik de ongelukkige ben”, klonk het.

“Stoppen met een groep, dat beslis je niet van de ene op andere dag, en ook niet in je eentje”, zo zei Josje aan presentator Humberto Tan. Volgens de geruchtenmolen zit Josjes ex Kevin Janssens erachter, zou Josje K3 enkel als een opstapje voor haar eigen carrière hebben gezien, en heeft ze een wurgcontract moeten tekenen.

Is het dan allemaal onzin? Vast en zeker, vindt Josje. “De mensen zijn heel vindingrijk geweest. Alles wat wordt geschreven, is heel kort door de bocht. Ik kan alles ontkrachten.”

De meidengroep wil over een jaar de fakkel overdragen aan drie anderen. Zij zullen worden gezocht in een tv-programma van Studio 100.

K3 sluit af met een grote concertreeks, die loopt tot en met het voorjaar van 2016. Al meer dan 6.000 dames uit België en Nederland hebben zich kandidaat gesteld, onder wie een oma van 65.

.

Nu in het nieuws