Twee zwaargewonden bij aanrijding door BMW

Print
Deurne -

Op het kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Lundenstraat in Deurne zijn woensdagmorgen twee fietsers aangereden. Ze werden meters weggeslingerd, ze raakten allebei gewond. Volgens getuigen reed de BMW, een huurauto met Duitse nummerplaten, te snel.

De fietsers staken de Turnhoutsebaan over, toen ze werden gegrepen door de wagen. Die botste daarna ook nog frontaal op een tegenligger. Het gaat om een Duitse huurauto.

Beide fietsers raakten gewond, maar verkeren niet in levensgevaar. Het gaat om een achttienjarige jongen uit Deurne, die zwaargewond werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Het andere slachtoffer is een 42-jarige vrouw uit Schoten, die met een heupfractuur werd afgevoerd naar het AZ Monica. De bestuurster van de Peugeot, een 24-jarige vrouw uit Zandhoven, bleef ongedeerd.

De chauffeur van de BMW die de fietsers aanreed, was een achttienjarige jongeman uit Borgerhout. Volgens getuigen reed hij aan een te hoge snelheid. De man legde een ademtest af en bleek niet gedronken te hebben. Hij beschikt sinds januari 2015 over een rijbewijs.

Door het ongeval raakte het tramverkeer ernstig verstoord.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio