Logistiek bedrijf zoekt 35 nieuwe werknemers

Staf Persoons van Dynalogic: “Er zijn plannen om een call center in België op te richten.” Foto: Joren De Weerdt

Logistiek bedrijf zoekt 35 nieuwe werknemers

Print
Sint-Katelijne-Waver -

Het bedrijf Dynalogic op de Fortsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver is op termijn op zoek naar 35 personeelsleden. Het bedrijf voert logistieke opdrachten uit voor klanten als Telenet, Proximus, Nespresso, Samsung, Makro en Coolblue.

Op amper enkele minuten van de E19 gelegen, heeft Dynalogic natuurlijk de perfecte ligging voor een logistiek bedrijf. Het bedrijf is in volle expansie en groeide vorig jaar maar liefst met 33 procent. Die groei is positief voor de werkgelegenheid, want het zoekt 35 extra medewerkers. “Die 35 nemen we niet allemaal tegelijkertijd aan, dit is uiteraard op termijn”, legt Staf Persoons, operationeel manager uit.

Het succes van het bedrijf is deels te wijten aan de groeiende onlineverkoop van allerhande goederen. “Je kan het zo gek niet bedenken”, zegt Persoons. “We bieden de klant een toegevoegde waarde, dat is onze sterkte. We werken met ongeveer negentig onafhankelijke chauffeurs die dag in dag uit bestelde goederen aan huis leveren. Dat kan gaan over defecte gsm-toestellen waar we een vervangexemplaar gaan leveren tot na de reparatie, tot het leveren van bloemen of taarten.”

On site technici

De werkkrachten die het bedrijf zoekt, zijn meerledig. Administratieve krachten, teamleiders en technici. “Het feit dat we on site technici naar de klant kunnen sturen, is een groot pluspunt. Stel, je wasmachine is stuk. We leveren niet alleen het nieuwe toestel, we installeren het ook en nemen het oude mee.”

Lees meer in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

boom@vio-interim.be

.

Nu in het nieuws