Act as One-dag niet welkom op Bosuil, supporters zijn boos

Foto: GVA

Act as One-dag niet welkom op Bosuil, supporters zijn boos

Print
Antwerpen -

Supportersvereniging Act as One is er niet over te spreken dat de geplande activiteiten op 2 mei niet mogen doorgaan aan het Bosuilstadion. De supporters hadden die dag verschillende activiteiten gepland in en rond een tent die mee door Act as One gefinancierd werd.

Er zou een colloquium over supportersparticipatie gehouden worden met sprekers uit binnen- en buitenland, er stond een algemene ledenvergadering op het programma en er zou een ‘Dine as One’ aan democratische prijs doorgaan. De dag zou afgesloten worden met een optreden en een feestje.

Dat was echter buiten de club gerekend. “Vorige week kregen wij vanuit de club plots de melding dat de fans niet langer welkom waren op de club en dat de ACT as ONE-dag er niet mag gehouden worden”, zegt woordvoerder Jorgen Van Laer.

Jan Michel, voorzitter van Royal Antwerp F.C. is kort in zijn reactie: “Het gaat om een interne beslissing, die er is gekomen in samenspraak met de veiligheidsdiensten. Meer moet daar niet achter gezocht worden. En meer commentaar gaan we ook niet geven.”

De supporters zijn nu naarstig op zoek naar een nieuwe locatie om de Act as One-dag volgende week alsnog te kunnen laten doorgaan.

MEER VOETBALNIEUWS