Bizarre ruil: twee kinderen tegen een hond

Print
Bornem - Wat is het zwaarst: een kind opvoeden, of een hond? Een gezin uit Wintam, een gehucht in Hingene (Bornem) ging de uitdaging aan met dj Maarten Vancoillie van Q-music: hij past een weekendje op de kindjes van Eefje en haar man, de hond van de dj verblijft een weekendje in Wintam.

Eefje Thomassetti hoorde afgelopen maandag op radiozender Q-music een presentator iets vertellen over de opvoeding van kinderen en honden. “Het kwam er op neer dat hij zei dat er eigenlijk weinig verschil was. Dat je van allebei even gelukkig werd en het dus niet uitmaakte of je een hond of een kind had. ‘Wow’, dacht ik en ik stuurde onmiddellijk een sms’je naar de radiozender, want daar was ik het echt niet mee eens”, vertelt de Wintamse. “Ik had nooit gedacht dat mijn sms’je zo’n grote gevolgen zouden hebben.” 

Nauwelijks tien minuten later kreeg Eefje Q-music al aan de lijn en mocht ze eens flink haar gedacht zeggen. “Plots was ik live in de uitzending en stelde ik voor om een deal te maken: de dj in kwestie, Maarten Vancoillie, mocht zijn hond een weekend naar ons brengen en ik zou mijn kinderen een weekendje meegeven met hem. Toen ik aflegde, heb ik het uiteraard meteen met mijn man en de kindjes besproken, maar die zagen het gelukkig ook helemaal zitten (lacht)”, klinkt het. 

Lees vrijdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen
 

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio