voetbal 1ste provinciale - Nabil Rabhi Groen Rood Katelijne

‘Spijtig mocht het nu nog fout aflopen’

Print

Groen Rood Katelijne, dat nog tweede staat, maakt zich op voor deelname aan de eindronde. Daarvoor moet het nog een punt pakken op het veld van Schriek. Bij eventueel verlies is het bang afwachten wat Nijlen en De Kempen doen.

Een van de spelers die reikhalzend naar die eindronde uitkijkt, is vast en zeker Nabil Rabhi. Hij kwam dit seizoen in het kielzog van zijn coach mee over van SC Mechelen. De 25-jarige aanvaller had aanvankelijk een gebruikelijke aanpassingsperiode, maar werkte zich in de terugronde toch op tot een van de sterkhouders van het team. ‘Het zou ongelooflijk spijtig zijn mocht het nu nog fout aflopen’, vertelt Rabhi. ‘Eigenlijk had het vorige week al beslist moeten zijn, maar een late goal van Mariekerke gooide nog roet in het eten. We hebben alles nog in eigen handen en zullen onze huid duur verkopen. Dat zal nodig zijn, want ook Schriek kan bij een zege nog mee op de kar springen. Toch hoop ik ten stelligste dat we de klus klaren, want de groep heeft nog wel zin om wat verder te blijven voetballen.’

‘Voor mezelf is het een erg leerrijk jaar geweest. De trainer kende me van bij SC Mechelen en legde er bij het begin steeds de nadruk op dat ik geduld moest hebben. Het feit dat ik ben blijven werken, wordt nu beloond. Volgend seizoen ambieer ik een basisstek van bij het begin van het seizoen. Alleen valt het nog af te wachten in welke reeks dat zal zijn’, aldus Rabhi.

Meer sportnieuws